Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Kaascruise in Maastricht

Details over dit uitje

Laat u in de Culinaire Kaascruise verwennen door Maastricht Excursies en geniet tijdens de rondvaart van het schitterende rivierenlandschap van de Maas.

Uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenreünie wordt een stuk gezelliger als u dit arrangement in Maastricht reserveert.

Natuurlijk hoort daar een kostelijke culinaire bij. Een lekker stukje kaas, een vers broodje en een glaasje port.

Laat u tijdens deze boottocht verwennen door Maastricht Excursies en geniet van het schitterende rivierenlandschap van de Maas.

Varend over de Maas kunt u genieten van diverse Limburgse kazen, denk aan een kaasje zoals Rommedoe, oftewel Herve Kaas. Deze kaas werd vroeger gemaakt in Maastricht en omgeving. De naam is een samenvoeging van twee woorden, het Maastrichtse woord 'roum' (=room) en het Franse woord 'doux' (=zacht).

In de verte ziet u de Sint-Servaasbrug, de torens van de Sint-Servaas- en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek alsmede allerlei andere schitterende landmarks waaraan Maastricht van ver te herkennen is. Uw gezelschap heeft uiteraard niet alleen oog voor de omgeving, maar vooral ook zin in al die lekkere Bourgondische gerechten waardoor deze vaartocht een culinair hoogtepunt wordt. Beleef samen met Maastricht Excursies een heerlijke boottocht! Santé!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Diverse soorten brood
  • Kaasplankje met luxe Limburgse kazen
  • Glaasje port
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u lekker onderuit zit en geniet van de boottocht, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan