043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Daggie multi-archi-culti-arti in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Daggie multi-archi-culti-arti in Maastricht

Een compleet cultureel bedrijfsuitje of dagje uit met familie, vrienden of collega's begint met een Daggie multi-archi-culti-arti van Maastricht Excursies.

De stad kent een beroemd beschermd stadsgezicht en telt maar liefst 1677 rijksmonumenten, de oudste stadspoort en de oudste brug van ons land.

Reservering van onderstaand arrangement garandeert dat u Maastricht in al haar facetten leert kennen. Een compleet dagarrangement met een Limburgse lunch en als afsluiter wijn met tapas.

11.00 - 12.30 Architectuur Stadswandeling

Van het Vrijthof tot aan de Sint-Servaasbrug en verder, de architectuur wandeling onder leiding van een professionele gids laat u de mooiste bezienswaardigheden van Maastricht zien. De binnenstad kent een aantal schitterende Romaanse en Gotische kerken, prachtige koopmanshuizen en een enorme diversiteit moderne architectuur. Tijdens deze stadswandeling vertelt onze gids u allerlei interessante anekdotes terwijl u de gebouwen en monumenten bekijkt.

12.30 - 13.30 Lunch in Bonnefantenmuseum

Na uw wandeling heeft u vast trek in een stevige lunch. Het Bonnefantenmuseum, gelegen in de mooie wijk Céramique, beschikt over een modern eetcafé met een uitgebreid menu.

14.00 - 15.00 Rondleiding in Bonnefantenmuseum

Tijdens deze rondleiding vertelt een enthousiaste gids u alles over het museumen de actuele en historische thema's die hier zijn tentoongesteld.

15.30 - 16.30 Museum aan het Vrijthof

Vervolgens wandelen we samen naar het Vrijthof, waar de culturele huiskamer van de stad gevestigd is, een goede plek voor een bijzondere rondleiding. Voorheen was het gebouw het monumentale 16e-eeuwse Spaans Gouvernement en het logeeradres van Karel V. Het museum herbergt diverse prachtige collecties met één centraal thema: 500 jaar made in Maastricht, 500 jaar creativiteit en ondernemerschap. Vijf eeuwen kunstnijverheid en maakindustrie worden hier uitgebreid tentoongesteld en voorzien van commentaar door uw gids.

16.30 - 17.30 Wijn en Tapas in Grand Café Soiron

Afsluitend kunt u genieten van een heerlijk glas wijn en lekkere tapas in Grand Café Soiron of een leuk cadeau kopen in de prachtige museumshop. Een prettige einde aan een daggie multi-archi-culti in de mooiste stad van Limburg.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Lunch in het eetcafé van het Bonnefantenmuseum
  • Rondleiding Bonnefantenmuseum
  • Rondleiding Museum aan het Vrijthof
  • Afsluiting met wijn en tapas bij grand café Soiron
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan