Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party in Maastricht

Details over dit uitje

Beleef Midwest USA, waar cowboys en -girls een Bullride krijgen. De Western Party van Maastricht Excursies speelt zich af in een prachtige enscenering in hartje van de stad.

De pistolen staan op scherp en de lasso's worden geworpen. Geniet van een speciaal feest in de mooiste stad van Limburg!

Uiteraard laten we u lasso werpen, een paardje berijden en een klein indiaantje pesten! Deze kleine inburgeringscursus zorgt altijd weer voor wat hilariteit. Gooi die lasso gewoon om uw vriendin en kijk eens hoe zij reageert.

Of u doet mee met onze paardenrace op ons altijd stilstaande paard en kijkt wie het bronstige beest echt in bedwang heeft!

Tussen de activiteiten door kunt u even op rust komen en weer wat energie krijgen door te genieten van ons uitgebreid diner in buffetvorm.

Onze vakkundige fotograaf legt al het gestunt in geuren en kleuren vast op camera, terwijl u een lekker drankje neemt in de saloon en uw revolver op scherp zet! Onze DJ laat intussen uw favoriete muziek horen uit de film 'Once upon a time in the West'.

Na dit enerverende avontuur maakt u zich op voor een originele workshop Line Dancing, waarbij u eindelijk eens de voetjes van de vloer gooit en de boel op stelten zet! Met uw vingers aan uw riem leert u de leukste danspassen!

Even uithijgen bij onze cowgirls en een lekker biertje erbij... uw Western adventure kan niet meer stuk! Gedurende de hele avond mag u onbeperkt gebruik maken van drankjes uit de Hollandse bar.

Voor u aan deze geweldige Western Party begint eerst aan een uitgebreid Buffet? Vraag naar alle mogelijkheden!

Inclusief:
  • Ontvangst met likeurtje
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Optreden Western zanger(es)
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Verleidelijke Western girls
- Rodeo
- Workshop 'Linedancing'

Reservering voor kleinere groepen:

Het minimaal aantal deelnemers voor dit themafeest van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan