Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Venetiaanse Maskers in Maastricht

Details over dit uitje

In de workshop Venitiaanse Maskers van Maastricht Excursies leert u op creatieve wijze deze Venetiaanse maskers te beschilderen en decoreren.

Is het carnaval in aantocht? Maak uw eigen Venetiaanse Masker! Casanova was nooit zover gekomen zonder het gebruik van zijn verhullende masker.

Een Italiaans Balle Masqué was in die jaren zeer geheimzinnig en vooral ook zeer feestelijk.

Het is een exclusieve workshop die wordt gepresenteerd door een geïnspireerde kunstenares die veel weet te vertellen over dit speciale ambacht.

Alle maskers worden van te voren door de kunstenares met de hand gemaakt, ze zijn allemaal uniek in hun soort. Ze moeten alleen nog worden beschilderd en voorzien worden van mooie ornamenten en kleuren. Aan de hand van prachtige voorbeelden leert u tijdens deze workshop uw eigen Casanova of V voor Vendetta masker te maken, prachtige voorwerpen die u voor carnaval of een gemaskerd bal of feestje kunt gebruiken.

Op zoek naar een speciaal masker? Reserveer deze creatieve cursus in Maastricht en stap volgend weekend de deur uit met een eigen gemaakt gezicht!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Verf en materialen
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan