Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Tour in Maastricht

Details over dit uitje

Een echte kunststad mag Maastricht zichzelf wel noemen. Ontdek de mooiste architectonische kunstwerken in de Architectuur Tour van Maastricht Excursies.

Niet alleen is kunst terug te vinden in de verschillende musea die deze stad rijk is; maar vooral ook in de mooie gebouwen die deze stad herbergt.

Een stad met twee gezichten, die zowel rijk is aan historie danwel rijk aan hedendaagse bouwkunst herbergt genoeg geheimen die onze gids gedurende anderhalve uur aan u gaat tonen.

Maastricht Excursies biedt u nu de kans om meer te leren over de geschiedenis en de hedendaagse architectuur van Maastricht! Bezoek het splinternieuwe Céramique terrein en laat u informeren over de verschillende gebouwen. Stop in één van de vele leuke cafés die Maastricht rijk is voor een lekker glaasje fris of een warme kop koffie.

Krijg meer achtergrondinformatie over de verschillende architecten die de horizon van Maastricht mede hebben bepaald. Wellicht heeft onze professionele gids zelf nog een toevoeging gemaakt in het straatbeeld van deze oude stad met een modern gezicht.

Vraag nu meer informatie!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Mogelijk om te pauzeren in een typisch Maastrichts café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.U kunt deze tocht ook met de fiets of step beleven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan