Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Boottocht naar Kanne vanuit Maastricht

Details over dit uitje

Voor een leuk uitstapje boekt u bij Maastricht Excursies de exclusieve boottocht naar Kanne, waar u de grotten bezoekt, plus een bierproeverij.

Wij combineren een ontspannen vaartocht over de Maas met een bezoek aan dit Belgische plaatsje.

12.00 Afvaart

Welkom aan boord, waar wij uiteraard als eerste een lekker kopje koffie aanbieden. Direct na de afvaart serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met diverse koude en warme gerechten. Vanuit Maastricht varen we met een lekker gangetje richting Kanne. U passert de bekende 'Stop van ternaaien', waar het schip 15 meter omhoog wordt geschut vanuit de Maas naar het Albertkanaal.

Kanne ligt aan de Jeker en wordt in tweeën gedeeld door het Albertkanaal. Het gedeelte aan de (noord-)oostelijke kant van het kanaal, heet Neerkanne, het andere, aan de (zuid-)westelijke kant, heet Opkanne.

13.30 Passagieren in Kanne

Na het aanmeren in Kanne gaat u op weg samen met een professionele gids en bezoekt u tevens de imponerende grotten waar tevens het speciale grottenbier van Kanne wordt opgeslagen. Na de rondleiding proeft u dit heerlijke bier in één van de sfeervol verlichte gangen.

15.00 - 16.30 Vaartocht terug naar Maastricht

Kijk tijdens de terugtocht nog eens naar het prachtige rivierenlandschap, geniet van een drankje en laat het Limburgse landschap aan u voorbij trekken.

Inclusief:
  • Privé rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Rondleiding door de grotten van Kanne
  • Bierproeverij in de grotten met lekkere hapjes

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren begeleiders laten meevaren. Terwijl u lekker onderuit zit en geniet van de boottocht, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan