Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Maastrichtse Avond

Details over dit uitje

De Maastrichtse Avond van Maastricht Excursies begint met een ontspannen rondvaart over de Maas. U babbelt en knabbelt en ziet veel moois passeren.

Deze anderhalf durende boottocht brengt u al snel in de stemming voor het volgende onderdeel, een overheerlijk voorgerecht in een gezellig Maastrichts etablissement.

Uw begeleiders van dit avondarrangement stellen zich aan u voor en nemen gelijk het voortouw door de beste Limburgse smartlappen in te zetten. Natuurlijk wordt van u verwacht een deuntje mee te zingen.

Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd zodat u zich een beetje kunt ontspannen. Hierna speelt u onze speciale Maastrichtquiz waarbij uw kennis over deze stad nog eens wordt getest.

Ontspannen op onze borrelschuit, heerlijk Dineren, onvervalste Limburgse gezelligheid en meezingen met prachtige liederen.

Tijds-indicatie Maastrichtse avond:

17.00 - 17.45: Borrelschuit
17.45 - 18.15: Voorgerecht
18.15 - 19.00: Smartlappen zingen en ijsbreker
19.00 - 19.30: Hoofdgerecht
19.30 - 20.30: Maastrichtse quiz
20.30 - 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Privé boot
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
  • Entertainment op maat
  • Locatie hartje Maastricht
  • Uitgebreid diner in buffetvorm naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit themafeest van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan