043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelcruise – Magical Dinnershow in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Borrelcruise – Magical Dinnershow in Maastricht

Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise - Magical Dinnershow van Maastricht Excursies. Dat wordt een gezellige avond.

Begin de avond met een heerlijke rondvaart. U wordt van harte welkom geheten bij onze boot met een welkomstdrankje.

De cruise duurt zo'n twee uur, lekker dobberend op de Maas onder het genot van een drankje en een heerlijke amuse. Vervolgens schuift u aan bij een uitstekend restaurant in Maastricht waar een goochelaar zijn kunsten aan u gaat vertonen!

16.00 - 18.00 Borrelcruise

Op stap in Maastricht? Reserveer de Borrelcuise-Magical Dinnershow van Maastricht Excursies, u start met een leuke boottocht over de Maas, genietend van onze uitgebreide Hollandse bar met onbeperkt bier, wijn, fris en heerlijke borrelhapjes. Vanaf het water is de stad Maastricht nog mooier!

18.00 - 21.00 Magical Dinnershow

Na het drinken van een drankje aan boord gaat u weer aan land en schuift u aan tafel in een uitstekend Maastrichts restaurant. Hier geniet u een perfect 3-gangen diner.

Maastricht Excursies kent de bekendste artiesten van Limburg en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich tovenaar noemt. De vertoonde magie en goochelkunsten zijn ongeëvenaard; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend opgevolgd door lachsalvo's...het ultieme Maastrichtse uitstapje!

Klik hier om de video 'Borrelboot' van Maastricht Excursies te bekijken.

Programma-indicatie:

16.00 - 18.00: Borrelboot
18.00 - 18.30: Voorgerecht
18.30 - 19.15: Table Magic
19.15 - 19.45: Hoofdgerecht
19.45 - 20.30: Stand up Comedy Magic
20.30 - 21.00: Nagerecht

Inclusief:
  • Privé boot, rondvaart over de Maas
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
  • Locatie hartje Maastricht
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan