Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Breakdance Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

De Breakdance workshop van Maastricht Excursies laat je spinnen, freezen en tollen. Op een leuke locatie in de stad brengen wij ieders hoofd en lijf op hol en laten we alle armen en benen verschillende kanten op slingeren, geheel los van de zwaartekracht!

De workshop duurt anderhalf uur waarin de sportieve kunst van het breakdancen wordt geleerd, een rage die vanaf de jaren 80 niet meer is weg te denken!

Ontmoet onze zeer ervaren Breakdance instructeur, hij is al jaren bezig met zijn liefste hobby, breakdancen totdat hij erbij neer valt, letterlijk dus. Hij doet mee met veel nationale en internationale battles en is dus bij uitstek geschikt om van jouw vrienden en vriendinnen soepele 'breakies' te maken.

Na een korte theoretische uitleg over het ontstaan van de dans, de lifestyle en de breakcultuur zal hij jullie alle moves leren. De Indian Step, de Latin Rock, de Basic Toprock en de 6-step, Zulu en diverse spins. Een workshop waarin je je balans moet zien te behouden en je je hoofd niet moet verliezen!

Onze instructeur laat jullie alle hoeken van de kamer zien, tollend veegt hij de vloer aan! Geniet van deze super coole workshop van de bovenste plank en verwijder thuis niet gelijk het hoogpolige tapijt! Veel plezier!

Inclusief:
  • Instructie door professionele Breakdancer
  • Drankje en kleine pauze tussendoor
  • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ok geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan