Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Run in Maastricht

Details over dit uitje

Sportief Maastricht verkennen? Doe Maastricht Excursies' City Run. Sportieve outfit aan en ren met de enthousiaste, ervaren gids door hartje Maastricht.

Verken Maastricht eens op een totaal nieuwe en sportievere manier!

Wij hebben een mooie route uitgestippeld in één van de oudste en mooiste steden van Nederland en leiden u langs pleinen en parken, over stadsmuren, langs kleine steegjes, stadspoorten en door parken.

Deze tour van Maastricht Excursies bestrijkt ongeveer 1,5 uur (ongeveer 6 km) en brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Maastricht. Kortom deze route, vrijwel vrij van ander verkeer, is bijzonder de moeite waard.

U hoeft geen atleet of te zijn om aan deze enerverende rondleiding deel te nemen. Tijdens diverse korte stops krijgt u uitgebreide uitleg over de bezienswaardigheden van Maastricht en krijgt u natuurlijk de nodige anekdotes en geven wij u tips om ook na afloop van de tour op z'n best van de stad te kunnen genieten.

Het is ook mogelijk om de groep op te delen, groep 1 gaat joggend en de tweede groep gaat wandelend Maastricht ontdekken!

Naast de standaard stadstour bieden wij u de mogelijkheid om in de heuvelachtige en groene omgeving van Maastricht te lopen. Wissel groene velden af met leuke bospaadjes en mooie vergezichten over bijvoorbeeld de ENCI groeve die langzaamaan wordt verbouwd tot een uniek natuurgebied. Uiteraard verteld uw gids ook het nodige over culturele aspecten in de regio.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Boek nu om een op een nieuwe sportieve manier kennis te maken met Maastricht!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan