Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating Comedy Show in Maastricht

Details over dit uitje

Lachen, luxe en Limburgse gezelligheid in de Floating Comedy Show van Maastricht Excursies. Deze boottocht brengt u al snel in een opperbeste stemming.

U ziet de Maas langzaam voorbij trekken en in de verte de monumentale stad Maastricht. Geniet van wervelend top-entertainment: bekende comedians brengen uw gezelschap in hogere sferen. Maak gebruik van onze Hollandse bar waar diverse hapje en een drankjes te verkrijgen zijn!

Deze professionele comedians vertellen gegarandeerd geen flauwe grappen of oude matrozenmoppen! Anders gaan ze gelijk overboord!

Ondertussen vaart de kapitein over de rivier en lacht hij gewoon lekker mee! Puur dobberend topentertainment van het hoogste niveau dus, waarbij af en toe een uitstapje wordt gemaakt naar de pure Limburgse humor, met het welbekende zijdezachte accent en de snelle kwinkslag!

Heerlijk varen en lachen tegelijk! Altijd goed om alle humeuren en temperamenten dusdanig op te kalefateren zodat u er weer een beetje tegen kan! Reserveer de Floating Comedy Show en stap geheel mentaal verfrist op de kade!

Inclusief
  • Professionele comedian
  • Privé boot
  • Aperitief bij inscheping
  • Vijf amuses
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan