Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Creatieve Cupcake Cursus in Maastricht

Details over dit uitje

Alle ingrediënten staan klaar voor de Creatieve Cupcake Cursus van Maastricht Excursies. Op een gezellige locatie maakt u de verrukkelijkste gebakjes.

Onze vakkundige koekenbakkers.. ehh... cupcakespecialisten, staan voor u klaar om u in te wijden in de wereld van volle vullingen, meesterlijke muffins, tongstrelende toppings en fraaie finishes.

Tijdens deze workshop ziet u alle kleuren van de regenboog aan u voorbij trekken. Kristalsuiker, een lepeltje roomboter en allerlei andere lekkere decoraties , er komt meer bij kijken dan u denkt, maar uiteindelijk wordt het smullen geblazen.

Natuurlijk houden onze professionele cupcakebakkers de zaak goed in de gaten, want voordat u het weet zit de slagroom op plaatsen, waar u het niet wilt hebben. De recepten kunt u natuurlijk thuis uitproberen en de door u gemaakte Cupcakes kunt u gerust mee naar huis nemen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding door ervaren Cupcake experts
  • Lekkere Ingrediënten en prima keukengereedschap
  • Koffie of thee
  • Gezellige locatie Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan