Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise in Maastricht

Details over dit uitje

Op zoek naar een heerlijk diner en gezellige rondvaart? De Dinner Cruise van Maastricht Excursies is de ideale mix van culinair en Bourgondisch ontspannen.

U gaat de Maas weer eens van een hele andere kant bekijken. Voor dit uitje met vrienden of familie hebben wij voor u een speciaal dinerbuffet of 3-gangen diner geselecteerd.

Onze rondvaartboot laat u de pinkelende lichtjes van Maastricht zien vanaf het water. Even lekker ontspannen op het water!

Terwijl u langs de mooiste en sfeervolste plekjes van de Maastrichtse binnenstad glijdt, wordt u bediend door professionele obers en geniet u van heerlijke spijzen en dranken. Mmmm, dà’s echte verwennerij!

En, zoals u van Maastricht Excursies gewend bent, kunt u in overleg met ons kiezen voor een lekker menu dat u het best geschikt acht voor deze avond. Vlees, vis of allebei? Vegetarisch? Frans, Italiaans? U zegt het maar, alles is mogelijk!

Voor iedere man, vrouw of groep die Maastricht écht wil beleven.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreid dinerbuffet of 3-gangen diner
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan