043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht – Lunch – Rondvaart in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht – Lunch – Rondvaart in Maastricht

Fan van fietsen? Fan van puzzelen? Dat treft, want bij Maastricht Excursies bieden wij u namelijk onze Fietspuzzeltocht – Lunch – Borrelsloep met gids aan.

Al puzzelend baant u zich een weg langs de mooiste plekjes van Maastricht om vervolgens na de lunch over te stappen op een heuse sloep waar u onder het comfort van een glas prosecco na kan praten!

U geniet van het mooie Maastricht in al haar glorie tijdens dit dagarrangement.

10.00 – 13.30 Fietspuzzeltocht

Dit gezellige arrangement van Maastricht Excursies begint met een sportieve fietspuzzeltocht door het centrum van Maastricht. U krijgt van ons een aantal opdrachten en een route mee zodat u tenminste de weg weet. Bekijk de mooiste monumenten en de gezellige straten van de stad en vergeet niet af en toe op de kaart te kijken en de opdrachten op te lossen.

De fietstocht gaat niet alleen langs het Vrijthof, maar doet ook andere pleinen en Maastrichtse bezienswaardigheden aan. Het winnende koppel of team ontvangt natuurlijk een leuk presentje!

13.30 – 14.30 Lunch

Dan is het tijd voor een stevige maaltijd in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. U heeft ruim de tijd om te genieten van heerlijke broodjes en seizoensgebonden gerechten. Geniet van de complete Limburgse keuken en maak u klaar voor een ontspannen boottocht.

15.00 – 15.50 Rondvaart met de lijndienst

Onze prachtige boot en onze alcoholvrije kapitein leiden u over de mooiste vaarwegen van Maastricht. Een tocht van 50 minuten op de Maas langs de stad waarbij wij o.a. de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (uit 1229), de nieuwe stadswijk Céramique” met het Bonne­fantenmu­seum, en het Gouvernementsgebouw (bekend van het “Verdrag van Maastricht”) passeren.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Fietsen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes,bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, boottochten, groepsarrangementen, paaldansen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan