Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Maastricht

Details over dit uitje

De ontspannen Fietstocht Maastricht met gids van Maastricht Excursies brengt u langs tal van mooie bezienswaardigheden in en rond het centrum van de stad.

Vanaf het Vrijthof tot het nieuwe stadsdeel Céramique, van het stadhuis op de Markt tot het standbeeld van Jan Pieter Minckeleers, uw uitstapje of uitstapje met familie wordt geheel sportief en cultureel georganiseerd.

De gidsen van Maastricht Excursies zijn hier in Maastricht geboren en getogen en weten dus allerlei interessante anekdotes te vertellen over de monumenten, kerken en pleinen waar u langs komt. Hij of zij zorgt ervoor dat uw gezelschap alle bekendste hotspots van de stad te zien krijgt.

Als u dat wilt, brengt u ook nog een bezoekje aan één van de vele bijzondere musea langs deze fietstour, het Bonnefantenmuseum bijvoorbeeld of de schatkamer van de Sint-Servaasbasiliek. Maar er zijn nog tal van andere schitterende musea die u tijdens deze fietstour kan bezoeken.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Maastrichts kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan