Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour – Lunch – Maasvaart in Maastricht

Details over dit uitje

Beleef een Fietstour, Lunch en Maasvaart met Maastricht Excursies. Zacht briesje door uw haar, zonnetje op uw gezicht en de gids vertelt leuke anekdotes.

Rond de middag gaat u lekker op z’n Limburgs lunchen, na de lunch begint een nieuw avontuur!

U kijkt eens opzij en ziet uw schipper de laatste verstekelingen overboord sodem…….ehh….streng doch rechtvaardig toespreken. Tijdens de Maasvaart van Maastricht Excursies ziet u de mooiste panaroma’s vanuit uw eigen boot.

11.00 – 12.30 Fietstour Maastricht

Onder leiding van onze deskundige gidsen begeeft u zich op een ijzeren ros en ontdekt u het mooie centrum van Maastricht op een leuke manier. Tijdens deze leuke tour vertelt onze ervaren gids een hoop weetjes over de historie, cultuur en achtergrond van het mooie Maastricht!

12.45 – 13.45 Lunch

Vervolgens trakteren we u op een overheerlijke lunch in een gezellig Restaurant in het centrum van de stad. De Limburgse keuken staat bekend om het gebruik van verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen. Bezoek één van de beste lunchadressen in Maastricht.

14.00 – 15.00 Maasvaart

Heerlijk varen over de Maas bij Maastricht doet u natuurlijk bij Maastricht Excursies. Deze leuke boottocht brengt u langs alle landschappelijke pracht net even buiten de stad. In een uurtje varen ziet u de mooiste panorama’s en ziet u de Sint-Servaasbrug eens van een hele andere kant.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Boottocht met de lijndienst
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan