Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Goochel Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Gezellig op stap met vrienden, familie en de kinderen? Of zin in wat leuks tijdens een schoolreisje? Kom eens langs bij de Goochel workshop van Maastricht Excursies.

Wij leren jullie de leukste trucs waar Hans Klok en de familie Kazan nog een puntje aan kunnen zuigen! Op een gezellige locatie in Maastricht zijn jullie getuige van vingervlugge en magische trucs die door een echte professionele goochelaar met groot enthousiasme worden gepresenteerd.

De trucs worden allemaal tot in perfectie uitgevoerd. Kaarten die plotseling uit mouwen komen, stukken touw die uit elkaar en aan elkaar worden geregen, hoe doet hij dat toch?

Na een korte maar humoristische introductie gaan alle deelnemers zelf aan de slag met de 'kunst van het onmogelijke'. Doordat de workshop goochelen stapsgewijs is opgebouwd leren de deelnemers niet alleen trucjes, maar wordt er ook inzicht verkregen in de psychologie achter de goochelkunst.

Met een beetje talent en wat oefening kunnen jullie eerdaags thuis ook jullie eigen publiek vermaken. Onze goochelaar geeft maar wat graag zijn geheimen prijs om iedereen enthousiast te maken over dit verbazingwekkende en magische beroep.

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan