Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies heeft een unieke en exclusieve High Tour in Maastricht, die bestaat uit een rondleiding-stadswandeling met gids, plus een High Tea.

Voordat u aan deze tour begint wordt u eerst verwelkomd op z’n Maastrichts, met een kop koffie een een stukje vlaai, waarna onze gids u meeneemt door het centrum van de stad.

Onze gids brengt u door het centrum van de mooiste stad van Limburg. U ziet de meest historische plekjes van de stad, denk bijvoorbeeld een de oude stadsomwalling of de Helpoort.

Onze gids vertelt bij elke plek grappige anekdotes en interessante verhalen. U kunt er ook voor kiezen om de tour te beginnen in het hippe gedeelte van Maastricht, Wyck en dat u zo over de oude brug, de Sint Servaasbrug in het centrum van de stad uitkomt.

Anderhalf uur later zult u wel trek hebben gekregen in iets zoets en hartigs. Dat komt goed uit! U gaat daan een gezellige locatie in het hartje van Maastricht waar u gaat nieten van een luxe High Tea. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Luxueus 'High Tea-en' en de mooiste stad van Limburg bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Maastricht Excursies te bieden heeft.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Ontvangst met koffie met vlaai
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en vlaai
  • Vakkundige gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan