Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Maastricht

Details over dit uitje

Het Lunch – Empire City Game – Borrel arrangement van Maastricht Excursies combineert het beste van Limburg: lekker eten, gezellig event en een borrel in een echte Maastrichtse kroeg.

Reserveer dit uitgebreide arrangement als u toe bent aan een uniek bedrijfsuitje of familie-uitje in de mooiste stad van ’t Zuiden!

13.00 – 14.00 Lunch

Het centrum van Maastricht kent verschillende restaurants, cafeetjes en etablissementen waar u verse ingrediënten proeft en geniet van de originele Limburgse gezelligheid. Wij kiezen samen met u het beste restaurant uit.

14.00 – 16.00 Empire City Game

Geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen! Dat is de kern van dit enerverende spel. Tijdens de Empire City Game maakt u gebruik van GPS Tablets. U bent de fictieve manager van een Maastrichts vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen. Hopelijk Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal uw bankrekening het snelste groeien.

U en uw teamleden krijgen GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te ontspannen. Maastricht Excursies neemt u mee naar een typisch Maastrichts café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke vastgoedverhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan