Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Maastricht

Details over dit uitje

De Popquiz Diner van Maastricht Excursies staat op ons programma. Wilt u genieten van hits én lekker dineren, dan is dit uw uitje.

Terwijl u geniet van een heerlijk 3-gangen diner kan onze Quizmaster niet wachten om te starten met de quiz en u de leukste vragen te stellen.

Natuurlijk bepaalt u vooraf in overleg welke decennia aan bod wil laten komen. Want de laatste hit van de Blue Diamonds is misschien een beetje teveel van het goede.

Muziek van vroeger is natuurlijk leuk, maar het moet wel nog goed klinken! U heeft keuze uit verschillende jaartallen, de 90ties, 80ties of wellicht nog verder terug. Op een typisch Limburgse manier zult u gaan genieten van typische Limburgse gerechten en wordt uw gezelschap vermaakt met de leukste pop quiz uit Limburg. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

- 60's & 70's
- 80's & 90's
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van popgroepen en bands zoals Queen, Take That, Kaiser Chiefs en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste Quizmaster.

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding door een enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan