043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Kazematten – Paintballen in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Kazematten – Paintballen in Maastricht

Gezellig met de collega’s of familie op stap? Boek de Rondleiding Kazematten – Paintballen experience van Maastricht Excursies, inclusief heerlijke lunch.

Tijdens dit complete evenement brengen we ieder gezelschap snel in een feestelijke stemming. Voor ieder wat wils.

Voordat u de baas gaat beschieten met verfkogels, gaan jullie eerst nog even met z’n allen de kazematten van Maastricht bekijken om vervolgens te genieten van de lunch.

11.00 – 12.00 Rondleiding Kazematten

Dit netwerk van gangen en mijngalerijen ontstond tussen 1575 en 1825. De Kazematten aan de westzijde van Maastricht hadden als doel de vijand van toen ondergronds te benaderen en dan verrassend de tegenaanval in te zetten. Jullie gaan de Kazematten in met een privé gids, deze zijn verlicht door een aantal lampen, zodat jullie kunnen wandelen door de geheimzinnige bakstenen gangen.

De Kazematten werden tijdens WOII ook gebruikt als schuilkelders. Diverse foto’s, originele affiches en installaties geven een prima beeld van die tijd. Uiteraard zal een professionele gids van Maastricht Excursies jullie vergezellen tijdens deze interessante rondleiding die eindigt in het Schuilkeldermuseum, alwaar een expositie is ingericht.

12.30 – 13.30 Lunch

Na de rondleiding wordt er een uitgebreide lunch geserveerd in een gezellig restaurant. Ook voor grotere groepen is er genoeg plaats. Een lekker Limburgs biertjes erbij, nog nooit zo lekker gegeten!

14.00 – 16.30 Paintballen

De vlag van de vijand veroveren, daar gaat het tijdens deze verfveldslag eigenlijk om. Gesponsord door diverse verffabrikanten! En om zoveel mogelijk bommetjes te laten uiteenspatten op het lichaam van je baas of die vervelende collega. Voorzien van overall en gezichtsbeschermende maskers trekken jullie ten strijde om de vijand een loer te draaien.

Uiteraard krijgen jullie eerst uitgebreide begeleiding van de echte commando’s. Verzin met jullie team de beste strategie en hak ze in de pan! Deze oorlog wordt uitgevochten op vier verschillende terreinen, waar men gebruik maakt van allerlei handige obstakels. Juist ja, Rambo in het kwadraat dus!

Inclusief:
  • Rondleiding Kazematten Maastricht
  • Uitgebreide lunch
  • Paintballen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan