Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Kazematten – Paintballen in Maastricht

Details over dit uitje

Gezellig met de collega’s of familie op stap? Boek de Rondleiding Kazematten – Paintballen experience van Maastricht Excursies, inclusief heerlijke lunch.

Tijdens dit complete evenement brengen we ieder gezelschap snel in een feestelijke stemming. Voor ieder wat wils.

Voordat u de baas gaat beschieten met verfkogels, gaan jullie eerst nog even met z’n allen de kazematten van Maastricht bekijken om vervolgens te genieten van de lunch.

11.00 – 12.30 Rondleiding Kazematten

Dit netwerk van gangen en mijngalerijen ontstond tussen 1575 en 1825. De Kazematten aan de westzijde van Maastricht hadden als doel de vijand van toen ondergronds te benaderen en dan verrassend de tegenaanval in te zetten. Jullie zullen met een kaart en een zaklamp je weg moeten zien te vinden door geheimzinnige bakstenen gangen.

De Kazematten werden tijdens WOII ook gebruikt als schuilkelders. Diverse foto’s, originele affiches en installaties geven een prima beeld van die tijd. Uiteraard zal een professionele gids van Maastricht Excursies jullie vergezellen tijdens deze interessante ontdekkingstocht.

12.30 – 13.30 Lunch

Na de rondleiding wordt er een uitgebreide lunch geserveerd in een gezellig restaurant. Ook voor grotere groepen is er genoeg plaats. Een lekker Limburgs biertjes erbij, nog nooit zo lekker gegeten!

14.00 – 16.30 Paintballen

De vlag van de vijand veroveren, daar gaat het tijdens deze verfveldslag eigenlijk om. Gesponsord door diverse verffabrikanten! En om zoveel mogelijk bommetjes te laten uiteenspatten op het lichaam van je baas of die vervelende collega. Voorzien van overall en gezichtsbeschermende maskers trekken jullie ten strijde om de vijand een loer te draaien.

Uiteraard krijgen jullie eerst uitgebreide begeleiding van de echte commando’s. Verzin met jullie team de beste strategie en hak ze in de pan! Deze oorlog wordt uitgevochten op vier verschillende terreinen, waar men gebruik maakt van allerlei handige obstakels. Juist ja, Rambo in het kwadraat dus!

Inclusief:
  • Rondleiding Kazematten Maastricht
  • Uitgebreide lunch
  • Paintballen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan