Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids in Maastricht

Details over dit uitje

De pittoreske Rondleiding in Maastricht van Maastricht Excursies is tot stand gekomen in samenwerking met onze gidsen, die de stad op hun duimpje kennen.

Zij weten als geen ander een groepsuitje interessant, verrassend en vooral leuk te maken door het vertellen van boeiende anekdotes over Maastricht als trekpleister uit het verleden en als culturele hotspot van nu. Zij kennen de bekendste monumenten, de geheime plekjes en weten de feiten die niet in de toeristenfolder staan aangegeven.

Volg onze begeleider naar de Maastrichtse Middeleeuwen van weleer, luister naar de verhalen die achter de oude panden schuilgaan. Ontdek tijdens de rondleiding de mooiste kerken en loop door pittoreske stegen en straatjes.

Maastricht had in die tijden al een bisschopszetel, het was een belangrijke religieuze citadel binnen het Karolingische Rijk. Tijdens de Middeleeuwen kende Maastricht een grote bouwproductie, gebouwen die nu nog prachtig te zien zijn.

Halverwege de tour nemen we tijd om een typisch Maastrichts Café te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan