Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Museum aan het Vrijthof in Maastricht

Details over dit uitje

Maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een culturele belevenis. Boek de Rondleiding Museum aan het Vrijthof met een gids van Maastricht Excursies.

Het is de culturele huiskamer van de stad en de plaats voor een bijzondere rondleiding. Het monumentale 16e-eeuwse Spaans Gouvernement, het logeeradres van Karel V, herbergt diverse prachtige collecties met één centraal thema: 500 jaar made in Maastricht, 500 jaar creativiteit en ondernemerschap. Vijf eeuwen kunstnijverheid en maakindustrie worden hier uitgebreid tentoongesteld.

Onze professionele gids weet over de diverse schitterende collecties bijzondere en verrassende anekdotes te vertellen. Na de verbouwing in 2012 van architect Rob Brouwers is de museumruimte enorm uitgebreid. Volop plaats voor prachtige collecties en verzamelingen die de cultuurhistorie van Maastricht op een fraaie wijze over het voetlicht brengen.

De persoonlijke getuigenissen uit voorbije eeuwen geven een mooi beeld van de Maastrichtse kunstenaar en ondernemer door de eeuwen heen.

Uiteraard kunt u na afloop van deze rondleiding even genieten van een kopje koffie en een stukje vlaai in Grand Café Maastricht Soiron of een leuk cadeau kopen in de prachtige museumshop.

Op een Zaterdag of Zondag niets te doen en wilt u met de hele familie een bijzonder museum bezoeken? Reserveer deze speciale tour door Museum het Vrijthof in Maastricht onderaan deze pagina.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Interessante rondleiding door het gerenoveerde museum
  • Kopje koffie en stukje vlaai in Grand Café Soiron
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan