043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Maastricht Express

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondvaart – High Tea – Maastricht Express

De Rondvaart – High Tea – Maastricht Express van Maastricht Excursies geeft u de leukste combi: relaxen op de Maas met een High Tea en een uitdagend spel.

Geniet van een luxe High Tea alvorens u een uitdagend spelprogramma tegemoet gaat waarbij u de comfortabele boot gaat verlaten om een enervérende trip door het bruisende Maastricht gaat maken. Maastricht Excursies regelt het voor u!

U start met in Rondvaart op de Maas onder het genot van een kopje thee met lekkere en. Vervolgens start u met de Maastricht Express!

11.30 – 13.30 Rondvaart met High Tea

Een gezellig dagje uit in Maastricht begint met een leuke boottocht over de Maas en de andere pittoreske vaarwegen van de stad. Tijdens deze ontspannen rondvaart van Maastricht Excursies laten we u de mooiste panorama’s van de stad zien. We varen langs diverse bekende plekken en monumenten van de stad.

Gedurende de rondvaart wordt er een echte High Tea. U geniet van alle lekkernijen: scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

13.30 – 17.30 Maastricht Express

Peking Express was een serie op Tv waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reiszen en onderweg opdrachten uitvoeren waarbij uiteindelijk maar 1 team wint.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Maastricht; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen…!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunt u ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide high tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • Strippenkaarten
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan