Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Maastricht Express

Details over dit uitje

De Rondvaart – High Tea – Maastricht Express van Maastricht Excursies geeft u de leukste combi: relaxen op de Maas met een High Tea en een uitdagend spel.

Geniet van een luxe High Tea alvorens u een uitdagend spelprogramma tegemoet gaat waarbij u de comfortabele boot gaat verlaten om een enervérende trip door het bruisende Maastricht gaat maken. Maastricht Excursies regelt het voor u!

U start met in Rondvaart op de Maas onder het genot van een kopje thee met lekkere en. Vervolgens start u met de Maastricht Express!

11.30 – 13.30 Rondvaart met High Tea

Een gezellig dagje uit in Maastricht begint met een leuke boottocht over de Maas en de andere pittoreske vaarwegen van de stad. Tijdens deze ontspannen rondvaart van Maastricht Excursies laten we u de mooiste panorama’s van de stad zien. We varen langs diverse bekende plekken en monumenten van de stad.

Gedurende de rondvaart wordt er een echte High Tea. U geniet van alle lekkernijen: scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

13.30 – 17.30 Maastricht Express

Peking Express was een serie op Tv waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reiszen en onderweg opdrachten uitvoeren waarbij uiteindelijk maar 1 team wint.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Maastricht; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen…!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunt u ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide high tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • Strippenkaarten
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan