Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schilderij Bekleden in Maastricht

Details over dit uitje

De workshop Schilderij Bekleden van Maastricht Excursies brengt uw creativiteit naar boven. Met een ervaren kunstenares gaat u uw eigen thema verwerken op een schilderij.

Met kleine stukjes stof maakt u eenvoudig uw eigen compositie. Deze workshop is uiteraard geschikt om samen met collega's of familie en vrienden een speciaal thema te bedenken en uit te werken met verf en lapjes stof.

Een thema borrelt vanzelf op uit uw fantasie. U bedenkt uw eigen afbeelding en plakt geverfde stukjes wandkleed op het witte doek. Zo ontstaat een prachtig kunstwerk met subtiel reliëf. Een bedrijfslogo of een schilderij voor in de kinderkamer, een abstract thema of iets anders, u mag het allemaal zelf uitkiezen.

Creatief en gezellig. De Workshop Wandkleed beschilderen in Maastricht maakt uw uitje helemaal compleet. Uiteraard kunt u tijdens de cursus genieten van een kopje thee of koffie.

Inclusief:
  • Gezellig atelier hartje Maastricht
  • Materialen en verfbenodigdheden
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan