Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Maastricht

Details over dit uitje

De Smartlappentour van Maastricht Excursies brengt u in de stemming. Voordat u als een nachtegaaltje gaat zingen, maakt u eerst een leuke stadswandeling.

Dit onderdeel krijgt extra cachet door de prachtige verhalen en anekdotes die door uw gids worden verteld. Genoeg monumenten, gevelstenen en oude etalages om gelijk van wal te steken en de historie van deze mooie stad van lyrisch commentaar te voorzien.

16.00 - 17.30 Rondleiding door Maastricht

De Smartlappentour van Maastricht Excursies brengt u gelijk in de stemming. Voordat u als een nachtegaaltje gaat zingen, maakt u eerst een gezellige stadswandeling door Maastricht. Dit onderdeel krijgt extra cachet door de prachtige verhalen en anekdotes die door uw gids worden verteld. Genoeg monumenten, gevelstenen en oude etalages om gelijk van wal te steken en de historie van deze mooie stad van lyrisch commentaar te voorzien.

17.30 - 19.00 Smartlappen zingen

Welkom in een echt oergezellig Maastrichts café. Hier leert u op typisch Limburgse wijze de mooiste smartlappen te zingen. Wij leveren het tekstboek met een aantal beroemde en beruchte levensliederen en een professionele accordeonist. U doet de rest. Na een biertje heeft u geen remmingen meer.

19.00 - 21.30 Diner

Om het middaggedeelte met een extra voldaan gevoel af te ronden, bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan in een gerenommeerd restaurant.

Klik hier om de video 'Smartlappen Workshop' van Maastricht Excursies te bekijken.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Smartlappen zingen in gezellig Maastrichts café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Maastricht
  • Uitgebreid diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden?

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan