Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Studio Experience in Maastricht

Details over dit uitje

Lid van een band? Aan de slag als singer-songwriter? Een demotape opnemen? De Studio Experience van Maastricht Excursies geeft jullie carrière een boost.

Met behulp van state-of-the-art opnameapparatuur kan je nu een nummer opnemen in een echte muziekstudio. Vele artiesten hebben de stap moeten nemen en wie weet, misschien begint jouw carrière als muzikant, band of singer-songwriter wel in Maastricht!

Hit na hit scoren en de wereld aan je voeten, welke performer wilt dat niet? Uitverkochte optredens in de grootste zalen en stadions, de meest exotische plaatsen en wereldsteden bekijken vanuit je limousine?

Wij zorgen voor een echte Studio Experience, inclusief ervaren geluidstechnici en alle apparatuur die er maar voor nodig is.

Jouw nummer wordt professioneel opgenomen en gemixt op meer-sporen opnameapparatuur. Elk muziekinstrument krijgt z'n eigen spoor. Als de technici klaar zijn met de mix en het eindresultaat op cd staat, kan je het nummer gelijk doorsturen naar elk radiostation. Op weg naar jouw muzikale doorbraak met de Studio Experience van Maastricht Excursies.

Inclusief:
  • Huur geluidsstudio in muziekschool Maastricht
  • Enthousiaste begeleiding, geluidstechnici
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan