Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Maastricht

Details over dit uitje

Uw arrangement Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen zingen van Maastricht Excursies begint met een heerlijke lunch naar keuze in een eersteklas restaurant.

Een vrolijk en verassend middagje Maastricht begint uiteraard met een voortreffelijke lunch gevolgd door een sprankelend spelprogramma.

Dit arrangement reserveert u met familie, vrienden en collega’s om ’t beste uit uw dagje Maastricht te halen. U sluit deze middag af in een echt Maastrichts café om in te haken en mee te zingen met de mooiste Limburgse smartlappen.

12.30 – 13.30 Lunch

Uw complete middagarrangement in Maastricht begint met een heerlijke lunch naar keuze in een eersteklas restaurant. Seizoensgebonden gerechten, de Limburgse keuken en de beste service staan op u te wachten. Bij Maastricht Excursies weten we altijd de beste restaurants te vinden, schuif aan tafel en geniet ervan!

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

In het centrum van Maastricht gaat u tijdens dit spelprogramma allerlei spannende en verrassende opdrachten uitvoeren in teams. Eén van u stelt alles in het werk om uw teamleden eens goed dwars te zitten. Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, ook zult u de geniepige Rat moeten identificeren!

Doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en een tikkeltje achterdocht…dàt is wat u nodig heeft tijdens Wie is de Rat!

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Uitrusten en napraten met een drankje. Maar niet te lang babbelen hoor! Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Limburgse Smartlappen zingen. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt altijd voor lachende gezichten!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • OV-urenkaart
  • Leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan