Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Body Percussion in Maastricht

Details over dit uitje

Je lichaam als muziekinstrument? In de workshop Body Percussion van Maastricht Excursies leer je muziek te maken met je eigen handen, vingers en stem.

Beatboxen en rappen zijn de grote voorbeelden, maar er zijn allerlei manieren om ritmische muziek te maken met het menselijk lichaam.

We nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Maastricht, waar de echte professionals weten hoe ze van een groepsuitje iets speciaals kunnen maken. Ook voor een speciaal schooltripje of uitstapje met collega's kan deze workshop Body Percussion zeer heilzaam werken. Iedereen krijgt er extra energie van.

Het lichaam wordt op een natuurlijke manier gebruikt om de mooiste ritmes teweeg te brengen. Voor kids altijd om vrolijk van te worden, voor de collega's een goed moment om de groepsband te versterken.

Wilt u wel eens weten wat uw lichaam allemaal kan? Reserveer deze muzikale workshop en maak van uw uitje in Maastricht een speciale belevenis.

Inclusief:
  • Cursusruimte in Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan