Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Clownerie in Maastricht

Details over dit uitje

Elke clown heeft zijn eigen persoonlijkheid. In de workshop Clownerie van Maastricht Excursies leert u die persoonlijkheid op te bouwen en in te vullen.

Onder enthousiaste begeleiding en op een locatie naar keuze in Maastricht, maken we van elk nieuw gezicht een aansprekende clown. Humor en overdrijving behoren tot het standaard gereedschap.

Deze workshop kan gewoon in een vertrouwde omgeving worden geboekt. Diverse oefeningen en weetjes worden afgewisseld met verlegenheid en lachsalvo's. Een echte clown gaat van lachen naar een beetje sip kijken in enkele seconden. Expressie ontwikkelen is belangrijk voor een clown. Een stijl die wordt versterkt door speciale make-up en toepasselijke accessoires.

Wilt u clown worden of heeft u gewoon zin om met de kinderen een gezellige cursus Clownerie te volgen? De Workshop Clownerie van Maastricht Excursies maakt u altijd vrolijk!

Inclusief:
  • Locatie naar keuze
  • Vakkudige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De arrangementen van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan