Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Dinner in Maastricht

Details over dit uitje

Het oude stadscentrum van het mooie Maastricht is het decor voor het Get the Picture Dinner arrangement van Maastricht Excursies.

Een arrangement waar u lekker de toerist kunt uithangen met een camera en een heerlijke culinaire afwisseling. Ook als u geen toerist bent maar Maastricht op een andere manier wil verkennen is dit het arrangement voor u!

Combineer een leuke speurtocht met een lekker diner en je krijgt het Get the Picture Dinner arrangement van Maastricht Excursies! Verken Maastricht op een leuke nieuwe manier en neem met een camera verzorgd door ons foto’s van de vele fraaie standbeelden, gebouwen en monumenten die Maastricht te bieden heeft. U wisselt deze speurtocht af met heerlijke gerechten verzorgd door diverse restaurants.

De speurtocht leidt u langs de mooie plekjes van de historische binnenstad van Maastricht, zoekenderwijs komt u langs de beste etablissementen die u culinaire hoogstandjes kunnen serveren.

Een fotowedstrijd met smakelijke hoogtepunten dus!

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan