Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Boot in Maastricht

Details over dit uitje

De Karaoke Boot van Maastricht Excursies maakt van elk feest een belevenis! Stap aan boord van onze rondvaartboot en bekijk de Maas van de muzikale kant.

Natuurlijk heeft Maastricht Excursies ook diverse andere boottochten, rondvaarten en activiteiten op stapel staan.

Maar deze Karaoke boot is speciaal voor al die feestbeesten die net dat beetje extra meligheid nodig hebben!

Misschien zit u gewoon niet te wachten op weer een beetje saaie rondvaart met een professorale gids die eindeloos verhalen vertelt. Logisch! Welnu, Maastricht Excursies heeft speciaal voor u dit arrangement bedacht: geen gids, geen verhalen en anekdotes over oude gebouwen, maar wel heerlijk dobberen in een schuitje èn een hoop lol beleven!

Anderhalf uur varen, en anderhalf uur de ster zijn tijdens de fantastische Karaokeshow! Onder deskundige begeleiding en met behulp van professionele apparatuur zingt u voor uw gezelschap de sterren van de hemel!

Durft u? Misschien als we u vertellen dat u onbeperkt gebruik maakt van de Hollandse bar (inclusief luxe hapjes), trekt dat u over de streep?

En als dàt nog niet lukt, melden wij u nog eventjes dat de winnaar van dit amazing meezing evenement naar huis gaat met een geweldige prijs!

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke set
  • Prijsjes
  • Privé boot
  • Welkomstdrankje
  • Vijf amuses (koud en warm)
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan