Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Luxe Maasvaart in Maastricht

Details over dit uitje

Wilt u in stijl de vaarwegen rond de stad verkennen? Boek de Luxe Maasvaart van Maastricht Excursies en ontdek de stad vanaf het water, op een salonboot.

Wij serveren ondertussen een lekkere cocktail, een Bourgondische lunch, een uitgebreid diner of stijlvolle High Tea.

Bij Maastricht Excursies ervaart u extra luxe. Wij hebben de beschikking over een speciaal schip dat recht doet aan uw familiehappening, jubileum, feestje of partijtje. Authentiek en comfortabel. Tevens bieden wij u uitgebreide service en diverse gerechten of maaltijden.

Bent u een mooi weer matroos? Dat hoeft natuurlijk niet, want ook tijdens het najaar kunt u vanaf dit schip genieten van de mooie vergezichten over de Maas.

U kunt kiezen uit diverse cateringmogelijkheden, zoals een uitgebreid borrelgarnituur, stevig ontbijt, copieus Diner, of gewoon gezellig een drankje aan de bar of in het salon. U zegt het maar! Weinig is onmogelijk!

Informeer naar alle mogelijkheden

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw lekker onderuit zit en geniet van alle luxe, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan