Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steppen in Maastricht

Details over dit uitje

Op een sportieve manier Maastricht verkennen? Voor elk groepsuitje in de gezellige stad heeft Maastricht Excursies een aantal moderne Steppen klaar staan.

Misschien heeft u het als kind altijd al gedaan, dus waarom zou u het niet eens proberen tijdens deze rondleiding in het gezellige centrum van stad?

Onder begeleiding van uw enthousiaste gids ervaart u weer het gevoel van het steppen, balanceren op één been is helemaal niet zo moeilijk. Na een tijdje heeft u de smaak te pakken en rijdt u als een volleerd coureur door de stad. De gids vertelt ondertussen mooie verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs komt.

Een begeleide steptocht van Maastricht Excursies van twee uur lang, inclusief een korte kroegstop. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen meegenomen worden in de tourprijs. Uiteraard is het mogelijk uw specifieke steptour samen met ons uit te stippelen, geheel conform uw eigen wensen.

De tocht doet veel bekende plekken aan, zoals het Vrijthof, de Sint-Servaasbrug, de Markt en nog vele andere Maastrichtse hotspots!

Inclusief:
  • Sportieve steps
  • Pauze in typisch Maastrichts Café
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan