Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Samba Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Leer Latijns-Amerikaanse Samba ritmes in de vingers krijgen, of beter nog: in de voeten, met de Samba workshop van Maastricht Excursies in een muziekschool.

De Samba van Brazilië zorgt niet alleen voor uitstekende voetballers, maar iedereen wordt er ongelooflijk vrolijk van. Leer de diverse percussie-instrumenten bespelen en maak van dat uitstapje met de kinderen, collega's of familie een echt Braziliaans feest.

Onder leiding van echte Samba professionals worden de diverse percussie-instrumenten allemaal aan jullie voorgesteld. Denk bijvoorbeeld aan de marcaçao, de repenique, de snares, de gogo-bells en de timba. Deze instrumenten zorgen samen voor het alom bekende opzwepend ritme van de Samba. Iedereen zal gewoon automatisch meebewegen.

Leef je uit op diverse prachtige instrumenten en leer de echte Samba. Reserveer een prachtige muziekles voor je schoolreisje, uitje met familie of een andere feestelijke activiteit in Maastricht.

Inclusief:
  • Locatie Maastricht
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan