Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Visagie Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

In een relaxte sfeer midden in de stad een leuke cursus volgen? In de Visagie workshop van Maastricht Excursies leert u de laatste technieken en trends.

Uiteraard besteden we aandacht aan ieders gezicht en geeft onze specialist gedegen advies om uw dag- of avondlook extra mooi te maken. Reserveer deze workshop met collega's, vriendinnen of als een speciaal uitstapje voor moeder en dochter.

Onze visagiespecialiste staat klaar om u alles over anti-aging, zachte crèmes met natuurlijke bestanddelen en allerlei andere nuttige informatie over producten te vertellen. Wat zijn de basisbeginselen van het camoufleren van oneffenheden en het aanbrengen van een goede foundation? Hoe brengt u eyeliner en oogschaduw het beste aan? Kortom, hoe brengt u make-up in een aantal stappen aan en wat past nou echt bij uw gezicht?

Daarna gaat u samen aan de slag om een speciale look te creëren, eentje waar u zelf nog nooit aan hebt gedacht. Reserveer de Workshop Visagie van Maastricht Excursies en kom meer te weten over trends, make-up producten en de toepassing ervan. Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Maastricht
  • Make-up advies en make-over
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan