Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Sphinxkwartier en Frontenpark Maastricht

Details over dit uitje

Leer het nieuwe én tegelijkertijd het meest authentieke stukje Maastricht kennen tijdens de rondleiding Sphinxkwartier en Frontenpark van Maastricht Excursies. Samen met een echte kenner krijgen jullie een prachtige rondleiding door het Sphinxkwartier, één van die wijken in Maastricht die geheel gerevitaliseerd is en waar nog volop aan wordt gewerkt. Een zeer onderhoudend en gezellig groepsuitje voor iedereen die Maastricht weer eens van een andere kant wilt leren ontdekken.

Het Sphinxkwartier ligt in het Noordwesten van Maastricht. Dit deel van de stad heeft een roemrijk industrieel verleden. Een nieuwe stukje stad dat anders voelt en anders is. Een gebied dat boven alles iets toevoegt aan Maastricht. Wat rauwer, wat ruwer, wat spannender. De herinnering aan het industrieel verleden wordt springlevend gehouden met o.a. het iconische Eiffelgebouw en de Sphinxpassage. Tijdens de rondleiding komen alle landmarks en ontwikkelingen aan bod. Het grote Frontenpark bijvoorbeeld met de zogenaamde Hoge’- en ‘Lage’ Fronten met unieke natuur en erfgoed.

Zoals onze gids het zegt: ‘Wandelaars zullen ervaren dat Maastricht niet alleen ‘sjiek en sjoen’ is, maar evenzeer als stad ruw, rauw en rafelig kan ‘sjore’.”

Halverwege de tour nemen we uiteraard even de tijd om een leuk café te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs. Meer weten? Wilt u de rondleiding inpassen in een uitgebreider programma?

Informeer bij onze medewerkers door te bellen naar 043 82 00 328. Veel plezier!

Inclusief:
  • Pauze in gezellig café
  • Vakkundige begeleiding/gids (échte Maastrichtenaar met veel kennis van het gebied)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan