043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding Sphinxkwartier en Frontenpark Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Sphinxkwartier en Frontenpark Maastricht

Leer het nieuwe én tegelijkertijd het meest authentieke stukje Maastricht kennen tijdens de rondleiding Sphinxkwartier en Frontenpark van Maastricht Excursies. Samen met een echte kenner krijgen jullie een prachtige rondleiding door het Sphinxkwartier, één van die wijken in Maastricht die geheel gerevitaliseerd is en waar nog volop aan wordt gewerkt. Een zeer onderhoudend en gezellig groepsuitje voor iedereen die Maastricht weer eens van een andere kant wilt leren ontdekken.

Het Sphinxkwartier ligt in het Noordwesten van Maastricht. Dit deel van de stad heeft een roemrijk industrieel verleden. Een nieuwe stukje stad dat anders voelt en anders is. Een gebied dat boven alles iets toevoegt aan Maastricht. Wat rauwer, wat ruwer, wat spannender. De herinnering aan het industrieel verleden wordt springlevend gehouden met o.a. het iconische Eiffelgebouw en de Sphinxpassage. Tijdens de rondleiding komen alle landmarks en ontwikkelingen aan bod. Het grote Frontenpark bijvoorbeeld met de zogenaamde Hoge’- en ‘Lage’ Fronten met unieke natuur en erfgoed.

Zoals onze gids het zegt: ‘Wandelaars zullen ervaren dat Maastricht niet alleen ‘sjiek en sjoen’ is, maar evenzeer als stad ruw, rauw en rafelig kan ‘sjore’.”

Halverwege de tour nemen we uiteraard even de tijd om een leuk café te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs. Meer weten? Wilt u de rondleiding inpassen in een uitgebreider programma?

Informeer bij onze medewerkers door te bellen naar 043 82 00 328. Veel plezier!

Inclusief:
  • Pauze in gezellig café
  • Vakkundige begeleiding/gids (échte Maastrichtenaar met veel kennis van het gebied)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan