Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

De Salsa workshop van Maastricht Excursies wordt gepresenteerd door professionals, die op elke Cubaanse klank de mooiste bewegingen weten uit te voeren.

Iets te vieren of gewoon zin in een gezellige dansworkshop of groepsuitje? Wordt het weer eens tijd om de voetjes van de vloer te gooien en iets nieuws te leren?

Doe mee met vrienden en vriendinnen of collega's en laat je meevoeren op de altijd opzwepende Latijns-Amerikaanse ritmes en muziek.

Antilliaans, Cubaans of Colombiaanse, de Salsa kent vele vormen en uitvoeringsmogelijkheden. Jullie dansleraren en leraressen zorgen ervoor dat iedereen de diverse danspassen tot in de finesses beheerst. Bij de Salsa leidt officieel de man. Hij bepaalt aan de hand van de muziek de diverse dansfiguren.

Maar dat wil niet zeggen dat je niet ook heel goed met een vriendin de Salsa kan dansen. Het ritme van de Salsa is zeer speciaal maar na een tijdje oefenen heb je de smaak zo te pakken.

Latijns-Amerikaanse bewegingskunst in optima forma dus. Daar wordt iedereen gewoon vrolijk en fit van! Beleef een heerlijke dansworkshop in Maastricht en ervaar de salsa zoals deze elk dag nog in Cuba wordt beoefend.

Inclusief:
  • Gezellige locatie Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan