Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijndomein Wandeling in Maastricht

Details over dit uitje

Maak een Wijndomein Wandeling inclusief wijnproeverij op het oudste wijndomein van Nederland, met een vakkundige gids van Maastricht Excursies.

Bovenop de Louwberg is het bijzonder goed toeven, zeker als u na afloop van deze speciale rondleiding een heerlijk wijntje proeft.

Ideaal voor uw Bourgondische bedrijfsuitje of groepsuitje in het altijd prachtige Limburgse land vlakbij Maastricht.

In 1970 keerden de wijnstokken weer terug op de zuidhelling van het Jekerdal. Lange tijd is deze traditie verstoord door allerlei andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Het landgoed is circa 8 hectare groot en levert diverse mooie witte wijnen zoals de Müller-Thurgau-, Auxerrois-, Riesling en de Pinot-Gris.

Tijdens deze tour zal onze deskundige gids u van alles vertellen over het landgoed, de diverse wijnen en het volledige procedé van verbouwen, rijpen en bottelen.

Bezoek de wijngaard, de wijnkelders en het gezellige proeflokaal. Na afloop van de wandeling kunt u hier een prima glas proeven, rechtstreeks afkomstig van de bloeiende ranken van de Apostelhoeve. Santé!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (vinoloog met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding wijngaard, kelders en proeverij
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan