Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zingend Schip in Maastricht

Details over dit uitje

Het 'Zingend Schip' van Maastricht Excursies maakt van uw rondvaart één groot muziekfestijn, met een bijzonder artistieke muzikant als begeleiding, dat de leukste Limburgse deuntjes voorzingt.

Het is wel de bedoeling dat u zelf zo af en toe ook een liedje meezingt! Deze boottocht over de Maas is ideaal voor elk feestje of partijtje dat net dat beetje extra nodig heeft, één of liever twee gangmakers die enthousiasmeren!

Hij zet geheel de toon en begeleidt u op geheel eigen wijze, maar ù zingt wel mee!! Of u dat nu doet als een nachtegaaltje of als een verstokte roker; aan boord van dit Meezingschip doet u het met z´n allen; het schip is immers onzing(k)baar!

Nadat u het zingend schip hebt verlaten, zult u nog uren en misschien wel dagen in uw hoofd blijven meedeinen op de klanken van Hij was maar een clown, Daar in dat kleine café aan de haven, Aan de voet van de mooie Wester, Huilen is voor jou te laat, Zij gelooft in mij, De glimlach van een kind, Oerend Hard, Ketelbinkie, De Zuiderzeeballade en Oh Johnny... en vele andere prachtige Hollandse klassiekers die met Limburgse tongval worden voorgedragen!

Inclusief:
  • Entertainment
  • Privé boot
  • Bediening
  • Aperitief bij inscheping
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Vijf amuses (koud en warm)

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan